Standup i Grand Hall med Johanna Hurtig Wagrell, Diyari Mahmoud, Christoffer Nyqvist och Henrik Källman (MC)

19 oktober kl 20:00 på Steam Hotel
Längd: ca 80 minuter

Upplev storslagen standup i Steams största lokal Grand Hall tillsammans med inga mindre än Johanna Hurtig Wagrell ("Kafferepet", "Vad blir det för mord?", Parlamentet på TV4, Svenska Nyheter på SVT), Diyari Mahmoud (Lagom Halal, Halal Comedy, Youtube), Christoffer Nyqvist (Släng dig i brunnnen på SVT, Nominerad till Årets nykomling på svenska standupgalan) och Henrik Källman (Norra Brunn, Vinka Comedy) som konferencier.

Biljettpris: 295kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & The Grand Hall Experience)

Johanna Hurtig Wagrell

Hon är stand up-komiker, manusförfattare, radiopersonlighet och skådespelare. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga av landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i Släng dig i brunnen (SVT), Svenska Nyheter (SVT) och Parlamentet (TV4) m.fl. Johanna driver också två väldigt populära poddar. ”Vad blir det för mord?” tillsammans med Elinor Svensson. En fantastiskt rolig och oseriös podd om mord, där egna spekulationer och åsikter blandas med fruktansvärt intressanta grejer. Podden “Kafferepet” driver hon tillsammans med Nisse Hallberg och Albin Olsson. I år släppte även Johanna boken “Fasad” som hon skrivit tillsammans med Johan Hurtig Wagrell.Diyari Mahmoud

I flera år har Diyari Mahmoud, tidigare känd som Halal komedi, varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari, med sina numera folkkära karaktärer Bosse, Baba och Anders, lekt med svenskars fördomar om invandrare och vice versa. Utöver sina humoristiska och igenkännande sketcher i sociala medier har Diyari Mahmoud gjort standup-shower i hela landet. Under hösten 2023 drog han ut på sin första egna turné.

Matilda Wildmark

Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor. Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken och 2020 var han även nominerad som "Årets nykomling" på den Svenska standupgalan. Christoffer driver numera egna standupklubbar och är ute med sin första soloturné – den nyskrivna föreställningen »För all del«


Konferencier: Henrik Källman

Ståuppkomikern från Vingåker som regelbundet turnerar som supportkomiker åt komiker såsom Magnus Betner och Al Pitcher. Driver även Vinka Comedy Club sedan många år tillbaka samt Revolver Comedy Club.

En del av Västerås Comedy Festival

Denna show är en del av festivalprogrammet då vi en heldag har samlat några av Sveriges absolut bästa komiker just nu. I lokalerna Grand Hall och Power växelkör vi totalt fem shower där ni får uppleva såväl magi som klassisk standup av totalt 14 inbjudna komiker. Räknar vi ihop hela kalaset blir det totalt 310 minuter standup. 

Om du väljer att anta den utmaningen rekommenderar vi dig att köpa vårt festivalpass All Inclusive som ger till tillgång till rubbet. Om du tycker att det blir too much kan du testa våra förmånliga biljettpaket The Grand Experience och Power Me Up. Eller så skräddarsyr du helt enkelt ditt eget festivalprogram och väljer och vrakar vilken show just du vill gå på. Spana in festivalprogrammet nedtill, vi lovar att det finns något för alla!

Övriga shower på festivalen

Carl Tillenius - Lurad i 3D

Tid och lokal: 15:00 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris: 195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Standup i Grand Hall med Kodjo Akolor, Torbjörn Averås Skorup, Matilda Wildmark och Umit Dag (MC)

Tid och lokal: 16:30 i Grand Hall (längd: ca 80 minuter)
Biljettpris:
295kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & The Grand Hall Experience)

(Sw)english comedy show with Evelyn Mok, Kathryn Leroux and Ryan Bussell (MC)

Tid och lokal: 18:30 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris: 195kr

(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Bad gal hour med Kirsty Armstrong och Clara Kristiansen

Tid och lokal: 22:00 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris:
195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Paketpriser

Gör detta till en helkväll och passa på att klämma in så mycket comedy som du och ditt sällskap bara orkar. Vi har tagit fram tre förmånliga biljettpaket som vi tror kommer intressera dig som vill maxa besöket!

All Inclusive

För dig som vill ha rubbet!

Pris: 995kr (du sparar 180kr)

Här ingår biljetter till samtliga shower. Du får njuta av totalt 5 standupshower, 14 grymma komiker och 310 minuter av skratt. Antar du utmaningen?

OBS! Begränsat antal!

The Grand Experience

För dig som gillar det storslagna!

Pris: 495kr (du sparar 95kr)

Här ingår biljetter till bägge showerna i Grand Hall (show 2 och 4). Det blir storslaget och maffigt!

Power Me Up

För dig som gillar intima shower!

Pris: 345kr (du sparar 45kr)

Välj mellan två valfria av de mindre intima showerna i Power. Perfekt för dig som vill upptäcka något nytt!

Köp biljetter

Klicka på länken nedtill för att köpa biljetter till festivalen. I nästa steg väljer du vilka shower du vill köpa biljetter till (håll koll på de separata tiderna). Du kan också välja att istället köpa något av våra förmånliga biljettpaket.