Standup i Grand Hall med Kodjo Akolor, Torbjörn Averås Skorup, Matilda Wildmark och Umit Dag.

19 oktober kl 16:30 på Steam Hotel
Längd: ca 80 minuter

Upplev storslagen standup i Steams största lokal Grand Hall tillsammans med inga mindre än Kodjo Akolor (känd från P3 Morgonpasset, Musikhjälpen och SVT), Torbjörn Averås Skorup (P3 med Torbjörn, P3 Guld etc.), Matilda Wildmark (RAW comedy club, Grand Comedy Slam) och Umit Dag (RAW comedy club, Umit Dag står upp för Sverige) som konferencier.


Biljettpris: 295kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & The Grand Hall Experience)

Kodjo Akolor

Kodjo har i hela 13 år varit en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” med har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen. Kodjo har i snart 20 år även vart en av Sveriges mest älskade komiker och är just nu även aktuell med sin standupföreställning "Lättkränkt & Långsint".


Torbjörn Averås Skorup

Under 2023 drog han fulla salonger på turné med sin hyllade show “Torbjörns TV-program” (”…lagom sjuk i huvudet”, enligt DN). Varje fredag tar han med hela svenska folket rakt in i helgen med sitt eget radioprogram ”P3 med Torbjörn” och under somrarna 2022 och 2023 har vi vaknat till hans röst i Morgonpasset i P3. 2023 debuterade han som författare med dassboken “Torbjörns våtrumslektyr” (Forum).

Matilda Wildmark

Matilda har uppträtt på klubbar som bl.a. Raw Comedy Club, Under Jord och Ståuppklubben. På Lund Comedy Festival 2021 framförde hon tillsammans med Hanna Lithner succéföreställningen ”HAN SKA DÖ” med standup och sånger, och 2022 kom hon på andra plats i festivalens tävling Grand Comedy Slam.

Konferencier: Umit Dag

Västeråskomikern Umit som återkommande uppträder på klubbar som RAW comedy club och Norra Brunn tar med självsäkerhet, tajming och glimten i ögat publiken med på en resa genom livet och väver samman vardagssituationer och samhällsobservationer till underhållande och tankeväckande underhållning. Han beskriver sig själv som ”En liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa”.

En del av Västerås Comedy Festival

Denna show är en del av festivalprogrammet då vi en heldag har samlat några av Sveriges absolut bästa komiker just nu. I lokalerna Grand Hall och Power växelkör vi totalt fem shower där ni får uppleva såväl magi som klassisk standup av totalt 14 inbjudna komiker. Räknar vi ihop hela kalaset blir det totalt 310 minuter standup. 

Om du väljer att anta den utmaningen rekommenderar vi dig att köpa vårt festivalpass All Inclusive som ger till tillgång till rubbet. Om du tycker att det blir too much kan du testa våra förmånliga biljettpaket The Grand Experience och Power Me Up. Eller så skräddarsyr du helt enkelt ditt eget festivalprogram och väljer och vrakar vilken show just du vill gå på. Spana in festivalprogrammet nedtill, vi lovar att det finns något för alla!

Övriga shower på festivalen

Carl Tillenius - Lurad i 3D

Tid och lokal: 15:00 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris: 195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

(Sw)english comedy show with Evelyn Mok, Kathryn Leroux and Ryan Bussell (MC)

Tid och lokal: 18:30 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris: 195kr

(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Standup i Grand Hall med Johanna Hurtig Wagrell, Diyari Mahmoud, Christoffer Nyqvist och Henrik Källman (MC)

Tid och lokal: 20:00 i Grand Hall (längd: ca 80 minuter)
Biljettpris:
295kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & The Grand Hall Experience)

Bad gal hour med Kirsty Armstrong och Clara Kristiansen

Tid och lokal: 22:00 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris:
195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Paketpriser

Gör detta till en helkväll och passa på att klämma in så mycket comedy som du och ditt sällskap bara orkar. Vi har tagit fram tre förmånliga biljettpaket som vi tror kommer intressera dig som vill maxa besöket!

All Inclusive

För dig som vill ha rubbet!

Pris: 995kr (du sparar 180kr)

Här ingår biljetter till samtliga shower. Du får njuta av totalt 5 standupshower, 14 grymma komiker och 310 minuter av skratt. Antar du utmaningen?

OBS! Begränsat antal!

The Grand Experience

För dig som gillar det storslagna!

Pris: 495kr (du sparar 95kr)

Här ingår biljetter till bägge showerna i Grand Hall (show 2 och 4). Det blir storslaget och maffigt!

Power Me Up

För dig som gillar intima shower!

Pris: 345kr (du sparar 45kr)

Välj mellan två valfria av de mindre intima showerna i Power. Perfekt för dig som vill upptäcka något nytt!

Köp biljetter

Klicka på länken nedtill för att köpa biljetter till festivalen. I nästa steg väljer du vilka shower du vill köpa biljetter till (håll koll på de separata tiderna). Du kan också välja att istället köpa något av våra förmånliga biljettpaket.