Bad Gal Hour med Kirsty Armstrong och Clara Kristiansen.

19 oktober kl 22:00 på Steam Hotel
Längd: ca 50 minuter

Under festivalens sista timme underhålls vi av de fantastiska men väldigt oberäkneliga Kirsty Armstrong (Årets kvinnliga komiker, Big Brother, Pöka, Standup Sketch Show) och Clara Kristansen (Rostmacka på SVT, Gullegrisen). Ingen går säker. Vad som helst kan hända.

Biljettpris: 195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Kirsty Armstrong

Hon har fantastisk scennärvaro och humor med edge. Kirsty Armstrong har sedan 2016 varit aktiv på både den svenska och internationella standupscenen. Hon uppträder på landets samtliga klubbar och har tidigare turnerat i USA. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022. Hon har varit sidekick i Big Brother, programledare på helgen i P3 och medverkat i satirprogrammet Svenska Nyheter, Rostmacka (2024) och Standup sketch show (våren 2024). Kirsty är just nu aktuell med egna turnén ”Pöka” och “Late night standup”.

Clara Kristiansen

Clara Kristiansen har hörts i Tankesmedjan i P3 och Guldörat-nominerade podden Jag är Kinky. Hon har uppträtt på flera av landets mest prestigefyllda scener och har synts i bland annat SVTs Rostmacka. Hon har även turnerat med sin egen soloföreställning Gullegrisen.

En del av Västerås Comedy Festival

Denna show är en del av festivalprogrammet då vi en heldag har samlat några av Sveriges absolut bästa komiker just nu. I lokalerna Grand Hall och Power växelkör vi totalt fem shower där ni får uppleva såväl magi som klassisk standup av totalt 14 inbjudna komiker. Räknar vi ihop hela kalaset blir det totalt 310 minuter standup. 

Om du väljer att anta den utmaningen rekommenderar vi dig att köpa vårt festivalpass All Inclusive som ger till tillgång till rubbet. Om du tycker att det blir too much kan du testa våra förmånliga biljettpaket The Grand Experience och Power Me Up. Eller så skräddarsyr du helt enkelt ditt eget festivalprogram och väljer och vrakar vilken show just du vill gå på. Spana in festivalprogrammet nedtill, vi lovar att det finns något för alla!

Övriga shower på festivalen

Carl Tillenius - Lurad i 3D

Tid och lokal: 15:00 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris: 195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Standup i Grand Hall med Kodjo Akolor, Torbjörn Averås Skorup, Matilda Wildmark och Umit Dag (MC)

Tid och lokal: 16:30 i Grand Hall (längd: ca 80 minuter)
Biljettpris: 295kr

(Ingår också i paketen, All Inclusive & The Grand Experience)

(Sw)english Comedy Show

Tid och lokal: 18:30 i Power (längd: ca 50 minuter)
Biljettpris:
195kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & Power Me Up)

Standup i Grand Hall med Johanna Hurtig Wagrell, Diyari Mahmoud, Christoffer Nyqvist och Henrik Källman (MC)

Tid och lokal: 20:00 i Grand Hall (längd: ca 80 minuter)
Biljettpris:
295kr
(Ingår också i paketen, All Inclusive & The Grand Hall Experience)

Paketpriser

Gör detta till en helkväll och passa på att klämma in så mycket comedy som du och ditt sällskap bara orkar. Vi har tagit fram tre förmånliga biljettpaket som vi tror kommer intressera dig som vill maxa besöket!

All Inclusive

För dig som vill ha rubbet!

Pris: 995kr (du sparar 180kr)

Här ingår biljetter till samtliga shower. Du får njuta av totalt 5 standupshower, 14 grymma komiker och 310 minuter av skratt. Antar du utmaningen?

OBS! Begränsat antal!

The Grand Experience

För dig som gillar det storslagna!

Pris: 495kr (du sparar 95kr)

Här ingår biljetter till bägge showerna i Grand Hall (show 2 och 4). Det blir storslaget och maffigt!

Power Me Up

För dig som gillar intima shower!

Pris: 345kr (du sparar 45kr)

Välj mellan två valfria av de mindre intima showerna i Power. Perfekt för dig som vill upptäcka något nytt!

Köp biljetter

Klicka på länken nedtill för att köpa biljetter till festivalen. I nästa steg väljer du vilka shower du vill köpa biljetter till (håll koll på de separata tiderna). Du kan också välja att istället köpa något av våra förmånliga biljettpaket.