Västerås Comedy Club

Till innehållet

24/10 – Västerås Comedy Club – Dinner show med Babben Larsson

Tre-rätters-middag och standup tillsammans med bl.a. Babben Larsson

Njut av en specialkomponerad tre-rätters-meny och se din favoritkomiker i en intimare show än någonsin. Välkommen till vårt nya och mest exklusiva koncept hittills: Västerås Comedy Club Dinner Show!

Det klassiska uttrycket “dinner & a show” har äntligen flyttat in till Västerås Comedy Club då vi nu har paketerat ihop en helkväll i humorns tecken. Ni avnjuter en tre-rätters-meny* som är komponerad av köksmästaren på Aros Congress Center (det finns också möjlighet att förboka dryckespaket till middagen). Under kvällens gång blir det många skratt till såväl etablerade komikerstjärnor som nya talanger i en väldigt exklusiv och intim standupshow under ledning av Västerås Comedy Clubs grundare Joacim Björkvall. Ett unikt tillfälle att se din favoritkomiker närmare än någonsin!

*vegetariskt alternativ finns, specialkost anges i separat fält efter bokning

Kvällarna är givetvis anpassade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller säkert avstånd.

Denna kväll uppträder:

Babben Larsson

Denna legend inom svensk standup behöver egentligen ingen närmare presentation, men vi försöker! På sistone har ni säkert sett henne som programledare för det omåttligt populära humorprogrammet Bäst i Test på SVT. För några år sen var hon ute på turné i hela Sverige med sin show “Expedition Babben” då hon besökte 103 ställen hon aldrig hade vart på innan. Vi är otroligt stolta över att få välkomna henne till Västerås igen!

Erik Axelsson

Denna underhållningsmogul från de värmländska skogarna (nej vi pratar faktiskt inte om Bert Karlsson) får alltid publiken att kikna av skratt. Det räcker egentligen med att lyssna till Eriks värmländska dialekt för att förstå att han är rolig. Men när det sen visar sig att han även levererar grymma skämt uppstår det alltid en väldigt gemytlig stämning då han är plats. Driver även den populära standupklubben Karlstad Comedy.

Christer Svensson

Christer är en väldigt lovande talang på den svenska standupscenen och du hittar säkert honom på en av många av Stockholms standupklubbar där han numera uppträder regelbundet. Ett stjärnskott som ni bör lägga på minnet redan nu

Konferencier: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Kvällens meny

Tider:
20:00 - Restaurangen öppnar och hovmästaren visar er till era bord (var gärna på plats i god tid). Showen startar senare under middagen.
23:00 - Showen och kvällen beräknas vara slut Åldersgräns: 18 år