Västerås Comedy Club

Till innehållet

8/8 – Västerås Comedy Club med bl.a. Carl Stanley & David Sundin

Sommarskratt tillsammans med Västerås Comedy Club!

Bästa standupen i Västerås hittar ni alltid på Västerås Comedy Club. Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. För första gången någonsin kör vi nu sommarföreställningar ute vid vackra Västerås Officersmäss. Denna kväll uppträder: Carl Stanley, David Sundin, Josefin Sonck, Carin Sollenberg & Joacim Björkvall som konferencier.

Carl stanley

Han har på kort tid etablerat sig som det absolut största framtidslöftet inom svensk standup. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Han har turnerat runt med sin föreställning “Ärligt talat” som även sänts på SVT. Förutom standupen så är han även aktuell både med sin egen Carl Stanley Podcast men också Tombola Podcast tillsammans med kollegan Marcus Berggren.

David Sundin

För de flesta är han kanske mest igenkänd som domare och sidekick till Babben i det populära Bäst i Test på SVT. Han har även medverkat i produktioner såsom Melodifestivalen och ”Inte OK”. I höstas programledde han också den svenska Idrottsgalan. Förutom sin medverkan i TV har även David gjort sig känd som en av branschens absolut roligaste ståuppkomiker med sin bisarra stil.

Josefin Sonck

Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i Sverige. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv. Hon har även synts i SVT i Släng dig i Brunnen och i Flickstreck på Viafree tillsammans med komikerkollegan Elin Almén.

Carin Sollenberg

Detta stjärnskott från Jönköping (där hon driver sin egen standupklubb Jkpg Underground Comedy Club) har på kort tid gjort sig ett namn på den svenska standupscenen. I augusti är hon även aktuell med standupshowen “Ensam mamma försöker” tillsammans med Tina Bergerus på Lund Comedy Festival.

MC: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I höstas turnerade han även med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

DJ ALE

Givetvis kommer ni hitta DJ Ale bakom rodret vid DJ-båset då han under kvällen kommer spela skön musik. Förbered er för en festlig helkväll!
Matpaket:
Till denna show har ni möjlighet att köpa vårt matpaket som förutom entrébiljett inkluderar grillbuffé innan föreställningen samt bra reserverade sittplatser närmast scenen. Vi tänder grillarna 18:30 och serverar vår populära BBQ-buffé. Matgäster bör vara på plats senast 19:00.

Praktisk info:
Insläpp 18:30 (Matgäster bör vara på plats senast 19:00)
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Konserten är utomhus oavsett väder, så ta på er kläder efter väder!

Hitta hit:
Fri parkering finns på plats, vill ni lämna bilen hemma går buss linje 2 mot Björnön förbi här.

Köp biljetter