Västerås Comedy Club

Till innehållet

30/11 – Västerås Comedy Club

Standup av högsta klass med Västerås Comedy Club!

Äntligen dags för standup med Västerås Comedy Club på Aros Congress Center igen! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu. Allt detta till en inramning av härlig musik samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser! Insläpp för matgäster 18:30 (var på plats senast 19:00)

Köp biljetter

Komiker som uppträder denna kväll:

Karsten Torebjer

Det danska mediumet som de senaste åren har gjort stor succé med sin egen serie på SVT Play. Han har även turnerat runtom i slutsålda salar i hela Sverige med sin föreställning “Karsten Torebjer – Psychic Medium”. Utöver detta ligger han även bakom ett antal fruktansvärt roliga låtar på Spotify (spana till exempel in hans senaste snäpsevisor). På livescenen gör sig denna mystiska man dock som bäst!

Petrina Solange

2015 korades hon till Årets Kvinnliga Komiker på den svenska standupgalan. Sen dess har hon synts på TV i produktioner såsom Släng dig i Brunnen på SVT och Parlamentet på TV4. Hon har även hörts som programledare i P3. Nu 2019 är hon roligare än någonsin!

Patrik Larsson

En väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år nu. Hans humor beskrivs som varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Han har även under åren medverkat i stora tv-produktioner som t.ex Cirkus Möller (Tv4), Extra extra (TV3), Raw Comedy (Kanal5), Stockholm Live (SVT), Kvarteret Skatan (SVT) och mycket mer.

Ola Aurell

Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker. Han har kallats allt från “geni” och “den där sjuke jäveln” till “han som fört visan in i 2000-talet”. Han har synts i RAW på kanal 5 och 2016 uppträdde han även inför hela Sverige i Allsång på Skansen. Förra året turnerade han och Isak Jansson med föreställningen Quick – en humorshow, som senare vann priset för Årets scen på Svenska standupgalan.

Janne Grönroos

Den finlandssvenska charmige Janne Grönroos är för de morgonpigga i Sverige känd som programledare på Aftonbladet morgon på TV3. Han har förutom det en gedigen standupkarriär bakom sig samt många år som programledare för finska Radio X3M (lite som vår P3).

Konferencier: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Förra hösten turnerade han även med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

DJ ALE

Givetvis kommer ni hitta DJ Ale bakom rodret vid DJ-båset då han under kvällen kommer spela skön musik. Förbered er för en festlig helkväll!
All-Inclusive:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:
Insläpp 18:30 (Matgäster bör var på plats senast 19:00)
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 250kr + serviceavgift
All-Inclusive: 530kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter