Västerås Comedy Club

Till innehållet

14/8 – Västerås Comedy Club – EXTRAFÖRESTÄLLNING

Coronasäker standup med bl.a. Kristoffer Appelquist!

Västerås Comedy Club bjuder in till exklusiv coronavänlig standup utomhus vid idylliska Västerås Officersmäss.

Nu kan vi äntligen skratta tillsammans i Västerås igen då vi har den stora äran att bjuda in er till några exklusiva sommarstandupshower ute vid Västerås Officersmäss. Varje kväll bjuder vi på standup från såväl kända namn som heta up and comings. Enligt rådande restriktioner pga COVID-19 så håller vi avstånd mellan borden och det är endast bordsservering. Baren är full med lokalproducerad öl och egenimporterat vin av bästa märke.

Endast 50 biljetter släpps till respektive kväll! Ett tillfälle att se din favoritkomiker i göra ett sällsynt intimt gig i Västerås! Showen är utomhus, vid dåligt väder flyttar vi in den (men ser såklart fortfarande till att följa rådande restriktioner ang avstånd och servering). Det ska vara både säkert och roligt att skratta!

Komiker som uppträder denna kväll:

Kristoffer Appelquist

En av Sveriges absolut folkkäraste komiker är äntligen tillbaka i Västerås! Han har blivit utsedd till Årets komiker på den svenska standupgalan, han har setts i Parlamentet, han har turnerat med sina föreställningar Krig, Drömmen om Amerika samt Kristoffer Appelquist är DÖD. Den senaste tiden har ni även sett honom som ny programledare för Svenska Nyheter på SVT och en av deltagarna i Bäst i Test.

Elin Almén

Nominerad till årets kvinnliga komiker 2020! Förutom att vara en av de snabbast växande stjärnorna på standupscenerna just nu så är hon dessutom verksam som improvisationsproffs! Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Eleni Dimitrelou Tångstedt

Efter en uppväxt i Grekland valde Eleni att flytta till Sverige, och det är vi glada för! Genom pinsamheter och tillkortakommanden om egna livet, kroppen, familjen och Grekland lämnar hon ut sig totalt till publiken. Som standupkomiker är Eleni energisk, tight och vass!

MC: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I släppte han även sin första standupspecial Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

VIP-paket:
Till denna show har ni möjlighet att köpa vårt VIP-paket som förutom entrébiljett inkluderar Västerås officersmäss populära BBQ baserad på lokala råvaror innan föreställningen samt bra reserverade sittplatser närmast scenen. BBQ’n består av tre sorters kött och sju sallader och röror samt två såser. Vegetariskt alternativ finns. Vi tänder grillarna 16:30. Matgäster bör vara på plats senast 17:00.

Praktisk info:
Insläpp 16:30 (Matgäster bör vara på plats senast 17:00)
Showstart: 17:30
Showlängd: ca 1h 45min inkl paus

Föreställningen är utomhus så länge vädret tillåter det!

Hitta hit:
Fri parkering finns på plats, vill ni lämna bilen hemma går buss linje 2 mot Björnön förbi här.