Västerås Comedy Club

Till innehållet

12/7 – Västerås Comedy Club – Förfest med Thomas Järvheden

Förfest med Thomas Järvheden

Bästa standupen i Västerås hittar ni alltid på Västerås Comedy Club. Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. För första gången någonsin kör vi nu sommarföreställningar ute vid vackra Västerås Officersmäss. Och vi kickar igång den 12 juli med en specialföreställning då Thomas Järvheden och hans gitarrist gästar oss för att köra ett renodlat musikgig. Räkna med sjuka låtar, allsång och en och annan cover med ny text.

Thomas Järvheden har parallellt med sin 20-åriga standupkarriär gjort en hel drös sjuka låtar. Till sin förvåning har Thomas märkt att dessa låtar nu streamas 350 000 ggr per månad.

”Spotifystatistiken visar att folk förfestar till min musik. Så jag tänkte – varför inte ha en förfest tillsammans?” Det här blir som ett slags test. Blir det lyckat lär jag ta en funderare över min framtid. Kanske är det dags att börja alternera, och börja turnéra med musiken ibland istället för standupshower?”

Spotify:
https://open.spotify.com/user/j%C3%A4rvas/playlist/7LyLvh92uxAmffvmjKrqky?si=3zdEYW-LTMSG5jqaNoUQBg

Matpaket:
Till denna show har ni möjlighet att köpa vårt matpaket som förutom entrébiljett inkluderar grillbuffé innan föreställningen samt bra reserverade sittplatser närmast scenen. Vi tänder grillarna 18:30 och serverar vår populära BBQ-buffé. Matgäster bör vara på plats senast 19:00.

Praktisk info:
Insläpp 18:30 (Matgäster bör vara på plats senast 19:00)
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 1h 45min inkl paus

Konserten är utomhus oavsett väder, så ta på er kläder efter väder!

Hitta hit:
Fri parkering finns på plats, vill ni lämna bilen hemma går buss linje 2 mot Björnön förbi här.

Köp biljetter