Västerås Comedy Club

Till innehållet

11/12 – Västerås Comedy Club Står upp för Musikhjälpen

UPPDATERING!

🔥 Tillsammans med AROS Congress Center Västerås lyckades vi skrapa ihop 30 625kr till Musikhjälpen! 🔥
 
Ett stort tack till vår partner in crime Aros Congress Center som ställde upp med lokal, hotell och garderobsintäkter!
 
Ett stort tack till alla som ställde upp och uppträdde gratis denna kväll Carl Stanley, UMIT DAG, Isidor Olsbjörk, Simon Garshasebi, Svea Sigmond, Humorgruppen – Sivs hårda skola, Joacim Björkvall, Tobbe Ström & Alejandro DjAle Samayoa 😍
 
Ett enormt tack till den grymma publiken på showen i onsdags som såg till att swisha ihop så att vi nådde över 30 000kr! OCH ett enormt tack till ALLA som har vart med och bidragit till vår insamling! Det är en summa som gör skillnad! 👊
 
I vår tävling fick vi också fram 10 finalister som sedan fick svara på en utslagsfråga. Och nu har vi korat vinnarna!
 
🏆 1:a pris (exklusivt säsongskort för två personer till samtliga våra shower 2020)
 
Rebecka Laurén
 
🏆 2:a-5:e pris (två fribiljetter till valfri Västerås Comedy Club på ACC)
 
Milad Fahimi
Marina Björndahl
Anne Mattsson
Susanne Eriksson
 
🏆 6:e-10:e pris (två fribiljetter till valfri Högt till Tak på Skybar)
 
Sebastian Säve
Kicki Karlsson
Gunilla Näslund
Jesper Pellgaard
Johan Häggqvist
 
Grattis allihopa! Ett mail med mer information dyker upp i er inkorg nån gång de närmaste dagarna!

Västerås Comedy Club står upp för Musikhjälpen 2019!

Delta i Musikhjälpens i särklass roligaste insamlingsbössa 2019! Du kan antingen vara med i vår tävling (genom att donera minst 50kr) där vi kommer att lotta ut fantastiska priser. Du kan också donera minst 150kr och förutom att delta i tävlingen gå på vår humorshow på Aros Congress Center den 11 december med bl.a. Carl Stanley!

Tillsammans med vår samarbetspartner Aros Congress Center (ACC) har vi den stora äran att presentera en unik humorshow den 11 december! Vi har bjudit in såväl nya som gamla favoriter som under tre timmar (!) kommer att underhålla er. Det kommer bjudas på en hel del standup, lite improteater, lite magi och andra stolligheter. Vi får besök av inga mindre än komikerna Carl Stanley (Parlamentet TV4), Simon Garshasebi (Laxbralla SVT), Isidor Olsbjörk (P3 Guld), Svea Sigmond & Tobbe Ström (Comedy Central). Dessutom gästas vi av den lokala Humorgruppen Sivs Hårda Skola (Marie Johansson, Linda Markén & Julia Stade). Konferencierer för kvällen är Västerås egna Joacim Björkvall & Umit Dag! Musiken står i vanlig ordning DJ Ale för!

Denna kväll går alla entré- och garderobsintäkter oavkortat till Musikhjälpen och alla artister ställer upp gratis för insamlingen!

Entré till denna kväll kostar ynka 150kr och du köper din biljett genom att skänka 150kr till vår insamlingsbössa (Västerås Comedy Club står upp för Musikhjälpen) som vi har skapat.

Instruktioner

För att få din entrébiljett till denna kväll behöver du donera en summa bestående av minst 150kr (skrivs in under “Annat”) till vår insamlingsbössa (det går att betala med Swish, Betalkort & Direktbetalning). Klicka i “Visa upp mitt bidrag och eventuellt meddelande på insamlingen”. Viktigt att du skriver ditt namn då vi behöver detta för att du ska få komma in på föreställningen. Skriv även i meddelandet att ni vill gå på showen 11 december och om du köper åt flera personer (och således lägger en högre summa) skriver du här hur många ni är som vill gå. Väl på plats på showen kommer ditt namn att stå på gästlistan. Var beredda att visa legitimation på plats för att förstärka din identitet.

Klickar ni i “Jag vill delta i tävlingen” så deltar ni också i utlottningen av följande fina priser:

1:a pris – Ett årskort som ger fri entré till samtliga våra föreställningar 2020*
2-5:e pris – Två fribiljetter till valfri föreställning med Västerås Comedy Club på Aros Congress Center
6-10:e pris – Två fribiljetter till valfri föreställning med Högt till Tak på Skybar, Skrapan

*Gäller ej Västerås Comedy Christmas

Du kan även välja att endast delta i tävlingen genom att skänka minst 50kr till insamlingen.

Så passa nu på att göra en god sak samtidigt som du kan skratta och ha kul på vägen <3

Länk till vår insamlingsbössa där du köper biljetter

Artistpresentationer

Carl Stanley

Han har på kort tid etablerat sig som det absolut största framtidslöftet inom svensk standup. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Han har turnerat runt med sin föreställning “Ärligt talat” som även sänts på SVT. För tillfället även aktuell med sin nya standupföreställning “Född 1996”. Förutom standupen så är han även aktuell både med sin egen Carl Stanley Podcast men också Tombola Podcast tillsammans med kollegan Marcus Berggren.

Simon Garshasebi

Många har säkert sett honom vara rolig i sketchprogrammet Laxbralla på SVT play! Eller kanske från hans roliga youtubesketcher som har fått en otrolig spridning. Men Simon är i grund och botten ståuppkomiker och en fantastisk rolig sådan! Har uppträtt på alla stora scener i Sverige såsom bland annat RAW comedy club.

Svea Sigmond

Hon hoppade av sitt jobb som konsultchef för att satsa på en karriär inom standup, och vilket lyckat val det var! Svea har de senaste åren gjort en kometkarriär på den svenska standupscenen och uppträtt på anrika klubbar som bland annat Norra Brunn. Hon jobbar även som redaktör på humorprogrammet Breaking News på kanal 5. En komiker som definitivt är värd att hålla koll på!

Isidor Olsbjörk

Han är en magiker från Göteborg som brinner för att underhålla. Med magi i kombination med humor har han i många år trollbundit publiken. 2013 vann han förstapriset i svenska mästerskapen i close-upmagi och har bland annat uppträtt på P3 Guld-galan på SVT.

Tobbe Ström

Enligt honom själv är han Sveriges roligaste örebroare. Och många skulle nog hålla med. Hans Stand Up är som en gott och blandat påse. Ibland är det snällt och ibland är det lite råare, men alltid med glimten i ögat. Inte nog med det så är han också svensk mästare i ordvitsar men det är inget standuppubliken behöver oroa sig för. Eller?

Sivs Hårda Skola

Humorgruppen Sivs hårda skola består av Julia Stade, Linda Markén och Marie Johansson – tre improrävar från bland annat Västerås Improvisationsteater. Sivs hårda skola levererar improviserad humor -ibland folkligt -ibland på kanten till oacceptabelt -ibland så vass så man skär sig. Njut av kroppsvätskor, gamla kärringar och sunkiga toalettstolar. Sivs hårda skola är glamour för den svältfödde.

Umit Dag

Västerås egen standupstjärna som uppträder regelbundet på svenska storklubbar såsom bland annat RAW comedy club. Han syntes nyligen på TV3 i Sveriges Modigaste och han har även turnerat runt Sverige med sin egen föreställning Umit Dag Står Upp för Sverige.

Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Förra hösten turnerade han även med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

DJ ALE

Givetvis kommer ni hitta DJ Ale bakom rodret vid DJ-båset då han under kvällen kommer spela skön musik. Förbered er för en festlig helkväll!
Mat och dryck:
På plats håller baren öppet och det kommer serveras lättare mat & dryck.
Praktisk info:
Insläpp 18:00 (fri placering)
Showstart: 19:00
Showen beräknas vara klar ca 22:00

Biljetter:
Entré: 150kr (garderob tillkommer på plats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Länk till vår insamlingsbössa där du köper biljetter