Västerås Comedy Club

Till innehållet

16/5 – Högt till Tak – Seriemördarna goes LIVE

Högt till Tak presenterar Seriemördarna goes LIVE

Högt till tak är standupklubben som bjuder på skratt uppe i härliga miljöer i Skybar, Västerås. Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen. Observera att det för vanliga showbiljetter finns ett begränsat antal sittplatser och det är först till kvarn.

Denna kväll är en specialföreställning där vi gästas av Magnus Betnér & Erik Rosenberg som gör en liveinspelning av sin podcast Seriemördarna.

Köp biljetter

SERIEMÖRDARNA LIVE

Är cowboyen världens mest överglamouriserade yrke genom tiderna? Finns det egentligen någon superhjälte som är sämre balanserad än Stålmannen? Och vilken nationalitet har värst bad-boy-image?

Seriemördarna är en podcast där Magnus Betnér och Erik Rosenberg på sitt eget sätt filosoferar kring TV-serier. Varje avsnitt tar avstamp i ett specifikt tema, men att diskussionen sedan tar vägen någon helt annanstans är mer regel än undantag. Samtidigt syr de alltid ihop säcken mot slutet och hinner med att leverera en hel del tittartips på vägen.

Efter några månaders inspelningar i kök, vardagsrum, studios, hotellrum och klätterhallar på tu man hand tar man nu konceptet ut till lyssnarna, och spelar in ett antal avsnitt inför publik. På Högt till tak, Skybar spelas två episoder in på kvällen den 16 maj.

Seriemördarna är ingen podcast för de som vill ha expertinformation, utan ett informellt samtal mellan ett par seriefans. “Vi vill inte vara något Fråga Lund eller Filmkrönikan” säger Erik Rosenberg. “Vi är två kompisar som snackar om ett gemensamt intresse vi brinner för, och spelar in samtalet under tiden”

Magnus Betnér är en av Sveriges mest hyllade komiker, och har bland annat fått pris som Sveriges manliga komiker två gånger under karriären. Han är också aktiv i samhällsdebatten på sociala medier, syns frekvent i TV-programmet Parlamentet samt har gett ut böcker och producerat egna program för bland annat Twitch och Youtube. Magnus har också medverkat som gäst i de flesta stora svenska intervju-podcasts.

Erik Rosenberg har tio års erfarenhet av innehållsproduktion för digitala medier. Erik har varit programledare för cirka 200 podcastavsnitt sedan premiären 2013. Ämnena har främst rört sport och spel.


VIP-paket:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt VIP-paket som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställning samt reserverade sittplatser.

Praktisk info:
Insläpp: 18:00 (matgäster bör vara på plats senast 19:30)
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Barplats: 150kr + serviceavgift
VIP-paket: 300kr + serviceavgift (showbiljett inkl. ost- och charktallrik samt reserverad sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter