Västerås Comedy Club

Till innehållet

1/3 kl 20:00 Högt till Tak med Isak Jansson

Standup med bl.a. Isak Jansson på Skybar!

Sveriges högst belägna standupklubb är tillbaka! Konceptet är enkelt: Vi står för  grymma komiker på scenen och goda drinkar i baren! Ni i publiken står för en grym stämning! Varje kväll avslutas av en utannonserad headliner, men innan det uppträder en hel lineup av bonuskomiker som vi har hämtat såväl lokalt som från hela landet!

Headliner denna kväll är:

Isak Jansson

Blev utnämnd till Årets Manliga Komiker 2020 på den Svenska Standupgalan. Vann även pris för Årets föreställning 2019 för “Quick – en humorshow” tillsammans med Ola Aurell. Även högaktuell med Rollspelsklubben!

Innan Isak uppträder inbjudna supportkomiker!

Boka bord i Lobbybaren på Plaza! 15% på notan mot uppvisande av biljett. Erbjudandet gäller endast vid förbokning & uppvisande av biljett. Boka genom att ringa 021-101011 eller maila restaurant@plazavasteras.se

Det är fri placering på plats (det finns ett begränsat antal sittplatser, i övrigt är det ståplatser som gäller, vill man säkra en sittplats rekommenderas man komma i god tid).

OBS! Vi lever fortfarande i pandemitider och vi förbehåller oss alltid rätten att justera evenemanget så att det förhåller sig till eventuella aktuella restriktioner. Behöver vi genomföra ändringar så kontaktar vi alltid er på samma mail som ni använder då ni köper biljetter. Håll också gärna koll på vår Facebook och Instagram (Västerås Comedy Club) när det närmar sig för den senaste informationen. Vi är fortfarande i den mån vi kan flexibla med återköp av biljetter, blir ni t.ex. sjuka så kan ni höra av er så löser vi ett återköp (notera att serviceavgift ej återbetalas). Men vi uppskattar om ni meddelar i så god tid som möjligt i så fall så att vi har möjlighet att släppa upp biljetten åt någon annan.

Äta innan showen?
Boka bord i Lobbybaren på Plaza! 15% på notan mot uppvisande av biljett. Erbjudandet gäller endast vid förbokning & uppvisande av biljett. Boka genom att ringa 021-101011 eller maila restaurant@plazavasteras.se

Praktisk info:
Insläpp: 19:15
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 1h 30min inkl paus

Biljetter: 
195kr (exkl serviceavgift)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år
Sitt- eller ståplats