Västerås Comedy Club

Till innehållet

4/12 – Comedy Christmas med bl.a. Özz Nujen

Tre-rätters middag och årets roligaste julshow tillsammans med Özz Nujen, Elin Almén, Isidor Olsbjörk & Joacim Björkvall!

Årets roligaste julshow Västerås Comedy Christmas är äntligen tillbaka! Ta med dig kollegorna, familjen eller vännerna och avnjut en festlig julinspirerad tre-rätters-middag och njut av förstklassig standup från bland andra Özz Nujen (4 & 5 december), Kristoffer Appelquist (17 december) & Thomas Järvheden (18 december). Årets show är coronasäkrad och vi följer rådande rekommendationer från FHM!

För sjätte året på raken är succén Västerås Comedy Christmas tillbaka! I år på grund av den rådande pandemin har vi gjort allt i vår makt för att göra denna show säkrare än någonsin! Julbordet har bytts ut mot en lyxig julinspirerad tre-rätters, borden står dukade glesare än någonsin och nubben på bordet ackompanjeras av frikostigt med handsprit! Men självklart utan att tumma på underhållningen! Allt ni behöver göra under kvällen är att luta er tillbaka, äta gott med trevligt umgänge och kikna av skratt till en förstklassig standupshow.


Njut av en julinspirerad tre-rätters-middag samtidigt som du skrattar till kvällens inbjudna komiker.

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Denna kväll uppträder:

Özz Nujen

Efter programmet 16 weeks of hell på kanal 5 har vi sett att Özz är i bättre form än någonsin! Detta är vi helt säkra att även gäller på standupscenen! De senaste åren har han vart ständigt aktuell i bland annat Stjärnorna på Slottet på SVT men också i de omåttligt populära standupföreställningarna Sveriges Historia och uppföljaren Världens Historia som han med sin kollega Måns Möller turnerat med för utsålda konserthus i hela Sverige. Ett kört återseende i Västerås!

Elin Almén

Nominerad till årets kvinnliga komiker 2020! Förutom att vara en av de snabbast växande stjärnorna på standupscenerna just nu så är hon dessutom verksam som improvisationsproffs! Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Isidor Olsbjörk

Han är en magiker från Göteborg som brinner för att underhålla. Med magi i kombination med humor har han i många år trollbundit publiken. 2013 vann han förstapriset i svenska mästerskapen i close-upmagi och har bland annat uppträtt på P3 Guld-galan på SVT.

Konferencier: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Missa inte att boka i tid då vi samtliga år har sålt slut våra föreställningar, så varför inte boka redan idag? Ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära och njut av Västerås absolut roligaste julshow!

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Plats: Aros Congress Center

Tider:
18:30 – Restaurangen öppnar (var gärna på plats senast 19:00)
22:30 – Middag och show beräknas vara slut. Festen fortsätter i Skybar!

Pris: 695:- ex moms / 750:- inkl moms
I priset ingår en specialkomponerad tre-rättersmiddag, kaffe, standupshow och garderob.

Bokning företag/grupper: Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Bokning hotell: Vid bokning av Comedy Christmas erbjuder vi 20% rabatt på gällande dagspris på Hotel Plaza Västerås

Våra säkerhetsrutiner

Från och med den 8 oktober är det enligt regeringens beslut tillåtet att genomföra arrangemang som krogshower och andra typer av uppträdanden i samband med en sittande middag utan begränsning av antal deltagare.

Vi har självklart vidtagit alla åtgärder för att garantera en trygg och säker miljö för alla. Restaurang Ovalen är stor och rymlig med gott om avstånd mellan borden och sällskapen. Utöver våra som alltid noggranna hygienrutiner innebär det att vi i år kommer ta emot betydligt färre gäster och skapa större säkerhetsavstånd, allt enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Handsprit finns utplacerad på samtliga bord.