Västerås Comedy Club

Till innehållet

18/5 kl 17:30 Högt till Tak med Al Pitcher – Work in Progress – Extraföreställning

Standup med bl.a. Al Pitcher på Skybar!

Sveriges högst belägna standupklubb, Högt till Tak är äntligen tillbaka! Vi förgyller tisdagkvällarna i Västerås med goda drinkar i baren och många skratt från kvällens inbjudna standupkomiker!

Headliner denna kväll är:

Al Pitcher
Denna omåttligt populära Nya Zeeländska komiker skulle egentligen ha gett sig ut på en stor arenaturné i Sverige och bland annat gästa Västerås på Bombardier Arena. På grund av rådande pandemi blev turnén dessvärre uppskjuten, men därför är vi oerhört glada att iaf få ett gästspel av Al Pitcher (om än i ett betydligt mindre sammanhang) denna kväll. Med slutsålda riksturnéerna Fika tour, Påtår tour och många fler i bagaget är Al en av Sveriges absolut populäraste ståuppkomiker. Är vi förvånade över det? Nej självklart inte, med sina finurliga skämt och en observationsförmåga av världsklass levererar Al alltid gång på gång!

Denna kväll kör Al en Work in Progress vilket innebär att han slipar på nya skämt! Vi vet dock att det alltid brukar bli hur kul som helst!

Innan Al uppträder lokala komiker som support!

Detta evenemang är coronasäkrat och vi släpper endast 50 biljetter!

Äta innan showen?
Boka bord i Lobbybaren på Plaza! 15% på notan mot uppvisande av biljett. Erbjudandet gäller endast vid förbokning & uppvisande av biljett. Boka genom att ringa 021-101011 eller maila restaurant@plazavasteras.se

Praktisk info:
Insläpp: 16:45
Showstart: 17:30
Showlängd: ca 1h 30min inkl paus

Biljetter: 
195kr (inkl serviceavgift)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år