Västerås Comedy Club

Till innehållet

17/12 – Comedy Christmas med Kristoffer Appelquist

Tre-rätters middag och årets roligaste julshow tillsammans med Kristoffer Appelquist, Elina Du Rietz, Carl Tillenius & Joacim Björkvall!

Årets roligaste julshow Västerås Comedy Christmas är äntligen tillbaka! Ta med dig kollegorna, familjen eller vännerna och avnjut en festlig julinspirerad tre-rätters-middag och njut av förstklassig standup från bland andra Özz Nujen (4 & 5 december), Kristoffer Appelquist (17 december) & Thomas Järvheden (18 december). Årets show är coronasäkrad och vi följer rådande rekommendationer från FHM!

För sjätte året på raken är succén Västerås Comedy Christmas tillbaka! I år på grund av den rådande pandemin har vi gjort allt i vår makt för att göra denna show säkrare än någonsin! Julbordet har bytts ut mot en lyxig julinspirerad tre-rätters, borden står dukade glesare än någonsin och nubben på bordet ackompanjeras av frikostigt med handsprit! Men självklart utan att tumma på underhållningen! Allt ni behöver göra under kvällen är att luta er tillbaka, äta gott med trevligt umgänge och kikna av skratt till en förstklassig standupshow.


Njut av en julinspirerad tre-rätters-middag samtidigt som du skrattar till kvällens inbjudna komiker.

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Denna kväll uppträder:

Kristoffer Appelquist

En av Sveriges absolut folkkäraste komiker är äntligen tillbaka i Västerås! Han har blivit utsedd till Årets komiker på den svenska standupgalan, han har setts i Parlamentet, han har turnerat med sina föreställningar Krig, Drömmen om Amerika samt Kristoffer Appelquist är DÖD. Den senaste tiden har ni även sett honom som ny programledare för Svenska Nyheter på SVT och en av deltagarna i Bäst i Test.

Elina Du Rietz

Hon är ståuppkomiker och skådespelare. Ni har förmodligen sett henne i något humorprogram på tv såsom, Solsidan, Partaj, Boymachine eller Sommaren med släkten. Eller kanske i den episka dansscenen mot Mikael Persbrant i Tårtgeneralen? Hon inledde sin ståuppkarriär för 10 år sen genom att vinna nybörjartävlingen Bungy Comedy och därefter direkt bli upplockad och turnera med de största komikerna i landet såsom Henrik Schyffert, Adde Malmberg, Babben och Lennie Norman. Hon är ständigt runt på svenska ståuppklubbar och de senaste åren har hon även turnérat landet runt med humorsuccén Osvajpade Diamanter (där hon bland annat gör sin karriär Nettan från Västerås). Den senaste tiden har hon även turnerat med sin hyllade soloshow PK-Fittan!

Carl Tillenius

Äntligen gästar den ofattbart skicklige trollkarlen från Eskilstuna oss i Västerås igen. Carl har tidigare skämtat och trollat på Norra Brunn, i Thailand, och i massa radio/TV/poddar, om vi bara ska dra en handfull grejer från hans digra meritlista. Han har även gjort fler än 25 utsålda föreställningar av hans senaste show “Lurad”.

Konferencier: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Missa inte att boka i tid då vi samtliga år har sålt slut våra föreställningar, så varför inte boka redan idag? Ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära och njut av Västerås absolut roligaste julshow!

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Plats: Aros Congress Center

Tider:
18:30 – Restaurangen öppnar (var gärna på plats senast 19:00)
22:30 – Middag och show beräknas vara slut. Festen fortsätter i Skybar!

Pris: 695:- ex moms / 750:- inkl moms
I priset ingår en specialkomponerad tre-rättersmiddag, kaffe, standupshow och garderob.

Bokning företag/grupper: Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Bokning hotell: Vid bokning av Comedy Christmas erbjuder vi 20% rabatt på gällande dagspris på Hotel Plaza Västerås

Våra säkerhetsrutiner

Från och med den 8 oktober är det enligt regeringens beslut tillåtet att genomföra arrangemang som krogshower och andra typer av uppträdanden i samband med en sittande middag utan begränsning av antal deltagare.

Vi har självklart vidtagit alla åtgärder för att garantera en trygg och säker miljö för alla. Restaurang Ovalen är stor och rymlig med gott om avstånd mellan borden och sällskapen. Utöver våra som alltid noggranna hygienrutiner innebär det att vi i år kommer ta emot betydligt färre gäster och skapa större säkerhetsavstånd, allt enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Handsprit finns utplacerad på samtliga bord.