Västerås Comedy Club

Till innehållet

Show #4 – Saturday Late Night Standup

Den 9-10 oktober gör Västerås roligaste folkfest, Västerås Comedy Festival, comeback efter tre års vila! Eller ja, egentligen tre och ett halvt års vila (tack Corona för det!).  På den sista showen Saturday Late Night Standup lördag 10 oktober kl 21.00 uppträder inga mindre än Magnus Betnér, Nisse Hallberg, Thanos Fotas, Elin Almén, Kirsty Armstrong & Erik Axelsson (konferencier)

I två dagar förvandlas Hörnet på Aros Congress Center till ett festivalområde då det bjuds på standup från totalt fler än femton komiker. Det blir sex timmar standup uppdelat i totalt fyra shower! Allt detta ramas in av en härlig stämning med live-DJ, mat från restaurangen och goda drycker från baren.

Du väljer själv om du vill köpa biljetter till enstaka shower eller unna dig ett festivalpass som ger dig access till samtliga fyra shower för endast 495kr + serviceavgift!

Se hela festivalprogrammet här!

Vill du lägga till mat innan showen? Testa då vårt VIP-paket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser! Går att köpa till såväl fredag som lördag (eller varför inte till bägge?).

Komiker som uppträder på Show #4 – Saturday Late Night Standup – Lördag 21:00

Magnus Betnér
Han gjorde en storstilad comeback på standupscenen på Västerås Comedy Club i höstas efter två års paus från branschen. En av Sveriges absolut största komiker genom tiderna med lång erfarenhet i branschen. I våras släppte han även sin 12:e special vid namn ”Magnus Betnér jobbar hemifrån” (coronaanpassad). En av Sveriges absolut driftigaste komiker!

Nisse Hallberg
2015 vann han priset för ”Årets nykomling” på den svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Förutom att ha turnerat med sina egna föreställningar ”Jag är sjuk” & ”Trött” så har han också vart en av stjärnorna i podden Alla Mina Kamrater samt Nisse Å Den Där Äldre (NÅDDÄ).

Kirsty Armstrong
Även hon nominerad till årets kvinnliga komiker 2020! Hon har de senaste åren visat sin självklara plats bland Sveriges nya standupstjärnor och uppträtt runtom på alla Sveriges standupklubbar. Hon driver även den hyllade klubben Cosmic Comedy tillsammans med Kathryn Leroux i Stockholm.

Thanos Fotas
Nominerad 2014 till årets nykomling på den svenska standupgalan! Syntes nyligen också på ”Släng dig i brunnen” på SVT. Du kanske även har sett honom i populära Laxbralla på SVT play. Med en säregen stil där hans standup behandlar allt från hans egen erfarenhet som arbetslös på arbetsförmedlingen ute i Botkyrka till tolkningar av svenska dokusåpor så får han alla att kikna av skratt. Och vad är det egentligen för skillnad på sköna och osköna svennar? Thanos har svaret.

Elin Almén
Nominerad till årets kvinnliga komiker 2020! Förutom att vara en av de snabbast växande stjärnorna på standupscenerna just nu så är hon dessutom verksam som improvisationsproffs! Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Konferencier: Erik Axelsson
Standupvärldens svar på Bert Karlsson, Erik Axelsson, driver fler standupklubbar i de värmländska skogarna än många trodde var möjligt. Denna goa och glada värmlänning kan sätta en fantastisk stämning på vilken kväll som helst så han var en självklarhet att bjuda in som gästkonferencier för att avsluta festivalen på bästa sätt.


Övrig information

Plats: Hörnet, Aros Congress Center, Kopparbergsvägen 5

Biljetter:
Showbiljett: 250kr +serviceavgift
VIP-paket: 560kr +serviceavgift (showbiljett inkl buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Festivalpass: Festivalpasset (som kostar 495kr +serviceavgift) ger dig tillträde till samtliga fyra föreställningar. För att köpa festivalpass så klickar du dig vidare till "Festivalpass 2-dagar" vid vår försäljningssida. Det går också att köpa biljetter till enstaka shower. 

Tider:
Insläpp och baren öppnar: 19:30 (Matgäster bör vara på plats senast 20:00)
Showstart: 21:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Garderob: Bemannad garderob tillkommer på plats för 25kr

Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter

Se hela festivalprogrammet här!