Västerås Comedy Club

Till innehållet

Show #3 – Carl Tillenius är LURAD

Den 9-10 oktober gör Västerås roligaste folkfest, Västerås Comedy Festival, comeback efter tre års vila! Eller ja, egentligen tre och ett halvt års vila (tack Corona för det!).  I denna show varvas standup med fingerfärdig magi då Carl Tillenius är LURAD.

I två dagar förvandlas Hörnet på Aros Congress Center till ett festivalområde då det bjuds på standup från totalt fler än femton komiker. Det blir sex timmar standup uppdelat i totalt fyra shower! Allt detta ramas in av en härlig stämning med live-DJ, mat från restaurangen och goda drycker från baren.

Du väljer själv om du vill köpa biljetter till enstaka shower eller unna dig ett festivalpass som ger dig access till samtliga fyra shower för endast 495kr + serviceavgift!

Se hela festivalprogrammet här!

Carl Tillenius är LURAD – Lördag 18:00

Efter 25 (!) utsålda föreställningar i Eskilstuna har succén äntligen landat i Västerås!

Ingen vill bli lurad… Eller? Att bli lurad är något alla har en härlig hatkärlek till: Du vill såklart inte bli lurad, men samtidigt älskar du att höra eller dela med dig av när någon annan blivit lurad riktigt duktigt.

I denna föreställning berättar – och framför allt VISAR Carl konsten att luras ärligt. Att det faktiskt är härligt att få känna sig helt ovetande hur det gick till, och samtidigt se det vackra och komiska i det. Dråpliga historier från vardagen varvas med fingerfärdig magi. En show fylld med standup, magi och skadeglädje.

Om Carl:

Carl har tidigare skämtat och trollat på Norra Brunn, i Thailand, och i massa radio/TV/poddar, om vi bara ska dra en handfull grejer från hans digra meritlista.

Övrig information

Plats: Hörnet, Aros Congress Center, Kopparbergsvägen 5

Biljetter:
Showbiljett: 150kr +serviceavgift

Festivalpass: Festivalpasset (som kostar 495kr +serviceavgift) ger dig tillträde till samtliga fyra föreställningar. För att köpa festivalpass så klickar du dig vidare till "Festivalpass 2-dagar" vid vår försäljningssida. Det går också att köpa biljetter till enstaka shower. 

Tider:
Insläpp: 17:00 (Baren öppnar och enklare mat säljs på plats)
Showstart: 18:00
Showlängd: ca 1h (ingen paus)

Garderob: Bemannad garderob tillkommer på plats för 25kr

Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter

Se hela festivalprogrammet här!