Västerås Comedy Club

Till innehållet

Om oss

Älskar du att skratta? Det gör vi också!

Framförallt älskar vi att få andra att skratta! Därför har vi sedan 2012 arrangerat humorshower i Västerås med fokus på standup. Sedan starten har tusentals Västeråsare blivit underhållna av hundratals inbjudna komiker från hela landet, såväl rikskända som rookies. Förutom våra egna standupklubbar Västerås Comedy Club samt Högt till Tak har vi även arrangerat soloföreställningar med Sveriges största komiker. Vår vision är att tillsammans kan vi göra Västerås, lite, roligare.

Västerås Comedy Club


Det var här allt började den 26 september 2012! En klubbkväll tillsammans med oss erbjuder publiken en härlig mix av de absolut bästa komikerna i Sverige just nu. Vi älskar att blanda rikskända profiler med morgondagens stjärnor. Två timmar fullmatade med standup av högsta klass kantad av härlig musik från vår live-DJ bäddar för en helkväll! Vill du verkligen lyxa till det kan ni testa vårt all-inclusive-paket som även inkluderar buffé & dryck innan showen.

Högt till Tak


Välkomna upp till 24:e våningen i Skrapan och nyrenoverade Sky Bar! Här bjuder vi ca en gång i månaden på standup då Västerås Comedy Clubs bakficka, Högt till Tak, går av stapeln! Denna klubb ska vara en träningslokal för våra lokala talanger samtidigt som vi varje kväll bjuder in rutinerade komiker som vant avrundar kvällen. Det brukar bli både högt och lågt, och ni vet aldrig vad denna kväll har att erbjuda. Kanske ser ni under kvällen morgondagens lokala stjärnor?