Vuxenlekar - En standup om att inte vilja bli stor - 23 mars

Av och med: Elina Du Rietz.
Regi: Özz Nûjen.

Elina vill inte bli stor, hon har aldrig velat bli stor. Man kan kanske skylla på tv-programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i Elinas sinne sedan hon såg den 1981. Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det.

VUXENLEKAR är en stand up om Elina (och kanske hela hennes generation födda på 70-talet) som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Om rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock! Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30.

Elina ses regelbundet på de största stand up-klubbarna i Sverige, samt på tv och film. Senast såg ni Elina i Flykten till Östermalm, och tidigare har hon medverkat i allt ifrån Partaj och Solsidan till Jordskott och Tårtgeneralen.

Supportkomiker: Hampus Hedström

Innan Elina uppträder Hampus Hedström som supportkomiker. Hampus driver en av Sveriges största humorkanaler på YouTube och är inte bara en av landets främsta Youtubers utan har också medverkat i flertalet humorproduktioner som till exempel Mumbo Jumbo, Bert och Snorkråkan. Hampus är dessutom en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben år 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles. Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten ”Frågar åt en kompis” där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen. I vår är han även aktuell i ”Över Atlanten” på Kanal 5

Hålltider

19:00 - Baren & Dörrarna till Grand Hall öppnas
20:00 - Showstart (längd ca 1h20, inkl supportkomiker, ingen paus)

Övrig information

Åldersgräns: 18 år (ok i målsmans sällskap)
Bevakad garderob finns på plats och är inkluderad i biljettpriset
Biljetter är onumrerade och det är fri placering på plats!

Köp biljetter

Företagsbokningar

Vill du passa på att ta med dina anställda på världens roligaste afterwork? Eller bara bjuda dina anställda på showen utan några krusiduller? Kontakta oss så hjälper vi er om ni vill skräddarsy ett paket och betala på faktura.

Skriv ner dina önskemål här så hör vi av oss!

Covid-19

Vi reserverar oss för att alltid anpassa föreställningen efter eventuella restriktioner som skulle äga rum för tillfället. Om datum för evenemanget skulle ändras har ni alltid rätt att återköpa era biljetter och vid eventuellt inställt evenemang återköps biljetterna per automatik.

Observera att biljetter ej återköps såtillvida inga restriktioner medför detta. Om ni inte kan gå på grund av sjukdom, symptom eller andra orsaker ansvarar ni själva för att sälja biljetterna vidare, ni kan dock höra av er så kan vi hjälpa till med att leta fram potentiella köpare.