Västerås Comedy Club 16 & 17 februari

Västerås Comedy Club är tillbaka på Steam Hotel med en fullspäckad standuphelg! Denna gång gästas vi av inga mindre än Carl Stanley, André Wickström, Elin Almén, Svea Sigmond, Dessi Hietala och Joacim Björkvall (MC).

Börja kvällen med en drink i Steam Hotels härliga miljöer för att sedan få era skrattgropar tränade med Sveriges främsta komiker just nu! Kvällen bjuder på en mix av såväl rikskända & folkkära komiker som nya bekantskaper som alla har gemensamt att de kommer att göra sitt allra bästa för att skapa en oförglömlig kväll för er. Oroa er inte för att bli torra i halsen av allt skratt då det kommer finnas tid att fylla på glasen under showens gång! 2 timmar och 30 minuter senare beräknas showen vara slut, men kanske inte kvällen? En kväll på Västerås Comedy Club är alltid uppskattad, oförglömlig.. och så klart.. extremt rolig!

Komiker som uppträder under kvällen

Luta er tillbaka och stretcha skrattmusklerna, här är gänget som kommer att underhålla er denna kväll. Så här många talanger på en och samma kväll bäddar för en skrattfest utan dess like!

Carl Stanley

Nyss turnerat land och rike med sin senaste soloföreställning Akta Huet (som ävens släppts som special på SVT). Även känd fråPassa på att se denna stjärna när han nu är mellan turnéer!

André Wickström

Den finska stjärnkomikern som under många år fått även de svenska fansen att asgarva. Känd från bl.a. Solsidan och Parlamentet på TV4. Äntligen tillbaka i Västerås! (Hörde ni det alla finländare i länet?)

Elin Almén

Ni känner säkert igen henne från Svenska Nyheter (SVT) där hon även varit manusförfattare i åtta säsonger. Har även setts i Släng dig i brunnen på SVT och är tvåfaldigt nominerad till Årets kvinnliga komiker på den svenska standupgalan.

Svea Sigmond

Det är ingen slump att hon blivit en regular på såväl Norra Brunn som RAW comedy club. Hennes fräcka och frispråkiga standup har de senaste åren charmat den svenska standupscenen.

Dessi Hietala

Man kan ta tjejen från Norrland, men aldrig Norrland ur tjejen.. eller nåt? Grymma Dessi från Luleå kommer ta er alla med storm. En komiker som är up and coming just nu. Missa inte!

Joacim Björkvall (MC)

Klubbens egen grundare kommer även denna kväll vant att leda taktpinnen och introducera kvällen stjärnlineup.

Praktisk information

Hålltider

19:00 - Baren & Dörrarna till Grand Hall öppnas
20:00 - Showstart (längd ca 2h30min inkl paus)
22:30 - Showen är över


Covid-19

Vi reserverar oss för att alltid anpassa föreställningen efter eventuella restriktioner som skulle äga rum för tillfället. Om datum för evenemanget skulle ändras har ni alltid rätt att återköpa era biljetter och vid eventuellt inställt evenemang återköps biljetterna per automatik.

Observera att biljetter ej återköps såtillvida inga restriktioner medför detta. Om ni inte kan gå på grund av sjukdom, symptom eller andra orsaker ansvarar ni själva för att sälja biljetterna vidare, ni kan dock höra av er så kan vi hjälpa till med att leta fram potentiella köpare.


Övrig information

Åldersgräns: 18 år
Bevakad garderob finns på plats och är inkluderad i biljettpriset
Biljetter är onumrerade och det är fri placering på plats!

 

Köp biljetter


Företagsbokningar?

Vill du passa på att ta med dina anställda på världens roligaste afterwork? Eller bara bjuda dina anställda på showen utan några krusiduller?  Kontakta oss så hjälper vi er om ni vill skräddarsy ett paket och betala på faktura.

Skriv ner era önskemål här så hör vi av oss!