Västerås Comedy Club

Till innehållet

Comedy Christmas

Succén är tillbaka! För femte året på raken öppnar vi portarna till Västerås roligaste julbord, Comedy Christmas! Detta år har vi slagit på stort och bokat på fler stjärnkomiker än någonsin som kommer roa gästerna i dagarna tre mellan den 12-14 december. Njut av ett klassiskt svenskt julbord & sedan standup comedy show med bland andra Messiah Hallberg (12 december), Anders ”Ankan” Johansson (13 december) & Ann Westin (14 december).

Västerås roligaste julbord

Boka in julens roligaste kväll och ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära (ja, vem du vill faktiskt) och njut av Västerås absolut roligaste julbord! Först njuter ni av Aros Congress Centers härliga julbord av högsta kvalitet. Efter att ni avnjutit julbordet samt dessertbord flyttar ni er bekvämt till humorklubben i lokalen intill där ni får njuta av en fullspäckad standup comedy show med en härlig blandning av kvällens inbjudna komiker. Showen är ca 2h lång inkl. paus. Bättre och roligare än så här blir det inte julen 2019!

Missa inte att boka i tid då vi samtliga år har sålt slut våra föreställningar, så varför inte boka redan idag? Ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära och njut av Västerås absolut roligaste julbord!

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Köp biljetter

Huvudakt 12 december (UTSÅLD)

Messiah Hallberg

2017 blev Messiah tilldelad det ärofyllda priset som årets manliga komiker på den svanska standupgalan! Motiveringen var: ”Han har de senate åren seglat upp som en komiker i Elitserien med en säker scenstil och leverans av närmast amerikanska mått. Det är tight som en inrikeskabin och rör sig från högt till lågt med en vänlig självsäkerhet.” Samma år åkte han öven runt med sin soloturné ”Den missförstådde profeten” och denna höst är han aktuell med sin nya föreställning ”Scener ur ett äktenskap”.

Huvudakt 13 december (UTSÅLD)

Anders “Ankan” Johansson

De flesta känner nog igen honom från TV-programmet Anders & Måns. Vissa kanske känner igen hans upproriska frisyr i senaste säsongen av På Spåret på SVT. Allas vår ”Ankan” är känd från många sammanhang och har synts i TV-produktioner som t.ex. Parlamentet, Time Out, Extra Extra och mycket mer. En komiker som med sin härliga dialekt kan konsten att bjuda på sig själv, ha rolig och alltid lämna publiken med ett leende på läpparna.

Huvudakt 14 december

Ann Westin

Efter en enorm succé på förra årets julbord har vi på publikens begäran bjudit tillbaka Ann även detta år av Comedy Christmas! Hon är trefaldigt vald till Sveriges roligaste kvinna och har turnerat med sina egna föreställningar som bland annat ”Jobbit” samt ”Sticka ut och passa in” (tillsammans med sin dotter Camilla). Förutom att regelbundet uppträda på Sverige största scener har hon även turnerat flera somrar på raken med Västkusteffekten. Denna humordrottning firade förresten 20 år som artist för bara två år sen! Vi hoppas på minst 20 till!

Supportkomiker (uppträder samtliga kvällar:):

Tobias Jacobsson

Han har arbetat som komiker sedan 2007 och uppträder regelbundet på de största standupklubbarna i Sverige. Han är även skådespelare och sågs bland annat som huvudrollsinnehavare i Lasse Åbergs långfilm ”The Stig-Helmer Story”. En snäll, men vass komiker som alltid får publiken att skratta!

Malin Appeltofft

Förutom att vara komiker har Malin även jobbat som sångerska, showartist, lärare/dramapedagog och i nöjesredaktionen på Radio Stockholm. En kvinna med många järn i elden helt enkelt! Med självironi, skarpa iaktagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt. Just nu är hon även aktuell med sin standupföreställning ”Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig!”.

Tobbe Ström

Enligt honom själv är han Sveriges roligaste örebroare. Och många skulle nog hålla med. Hans Stand Up är som en gott och blandat påse. Ibland är det snällt och ibland är det lite råare, men alltid med glimten i ögat. Inte nog med det så är han också svensk mästare i ordvitsar men det är inget standuppubliken behöver oroa sig för.

Konferencier: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Förra hösten turnerade han även med sin första soloföreställning Nationalitetskris.Detta ingår: Entré, julbord & Standup Comedy Show. 

(Dryck köpes direkt på plats! Garderob tillkommer.)

Plats: Aros Congress Center

Tider:
18:00 – Insläpp, mingel och seating. Julbordet öppnar.
20:30 – Showstart i Humorklubben (Showens längd: ca 2h inkl paus)
22:30 – Kvällen beräknas vara slut. Festen fortsätter i Skybar!

Pris: 595:- ex moms / 650:- inkl moms

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Köp biljetter