Västerås Comedy Club

Till innehållet

Comedy Christmas

VIKTIGT MEDDELANDE! ÅRETS UPPLAGA AV VÄSTERÅS COMEDY CHRISTMAS HAR TYVÄRR BLIVIT INSTÄLLT PGA RÅDANDE LOKALA RESTRIKTIONER. BILJETTKÖPARE HAR MEDDELATS!

Årets julshow gästas av inga mindre än Özz Nujen, Kristoffer Appelquist & Thomas Järvheden som headliners! Dessutom uppträder ett helt gäng grymma supportkomiker!

För sjätte året på raken är succén Västerås Comedy Christmas tillbaka! I år på grund av den rådande pandemin har vi gjort allt i vår makt för att göra denna show säkrare än någonsin! Julbordet har bytts ut mot en lyxig julinspirerad tre-rätters, borden står dukade glesare än någonsin och nubben på bordet ackompanjeras av frikostigt med handsprit! Men självklart utan att tumma på underhållningen! Allt ni behöver göra under kvällen är att luta er tillbaka, äta gott med trevligt umgänge och kikna av skratt till en förstklassig standupshow.

Njut av en julinspirerad tre-rätters-middag samtidigt som du skrattar till kvällens inbjudna komiker.

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Uppträder gör:

4 december

Özz Nujen, Elin Almén, Isidor Olsbjörk & Joacim Björkvall (konferencier).
Skaffa biljetter


5 december

Özz Nujen, Elin Almén, Isidor Olsbjörk & Joacim Björkvall (konferencier).
Skaffa biljetter


17 december

Kristoffer Appelquist, Elina Du Rietz, Carl Tillenius & Joacim Björkvall (konferencier).
Skaffa biljetter


18 december

Thomas Järvheden, Elina Du Rietz, Carl Tillenius & Joacim Björkvall (konferencier).
Skaffa biljetter


Missa inte att boka i tid då vi samtliga år har sålt slut våra föreställningar, så varför inte boka redan idag? Ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära och njut av Västerås absolut roligaste julshow!

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Plats: Aros Congress Center

Tider:
18:30 – Restaurangen öppnar (var gärna på plats senast 19:00)
22:30 – Middag och show beräknas vara slut. Festen fortsätter i Skybar!

Pris: 695:- ex moms / 750:- inkl moms
I priset ingår en specialkomponerad tre-rättersmiddag, kaffe, standupshow och garderob.

Bokning företag/grupper: Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på + 46 (0)70 318 74 62 eller info@vasterascomedy.se

Bokning hotell: Vid bokning av Comedy Christmas erbjuder vi 20% rabatt på gällande dagspris på Hotel Plaza Västerås

Våra säkerhetsrutiner

Från och med den 8 oktober är det enligt regeringens beslut tillåtet att genomföra arrangemang som krogshower och andra typer av uppträdanden i samband med en sittande middag utan begränsning av antal deltagare.

Vi har självklart vidtagit alla åtgärder för att garantera en trygg och säker miljö för alla. Restaurang Ovalen är stor och rymlig med gott om avstånd mellan borden och sällskapen. Utöver våra som alltid noggranna hygienrutiner innebär det att vi i år kommer ta emot betydligt färre gäster och skapa större säkerhetsavstånd, allt enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Handsprit finns utplacerad på samtliga bord.