Västerås Comedy Club

Till innehållet

Boka standup

Är det dags att förgylla firmafesten eller julbordet med en komiker? Kanske en humoristisk konferencier till kundeventet? Eller varför inte en workshop i standup för era anställda? Med många års erfarenhet inom standupbranschen och kontakter med hela Sveriges humorelit kan vi leverera allt ifrån en enskild komiker till färdiga humorpaket idag. Läs mer om våra olika alternativ nedtill och tveka inte att kontakta oss för en offert så ser vi till att skräddarsy ett koncept som passar just er tillställning.

Comedy Club Experience
Varför ta er till standupklubben när standupklubben kan komma till er? Med vårt nya koncept Comedy Club Experience förvandlar vi företagseventet till en standupkväll med skrattgaranti! Vi erbjuder er en härlig blandning av komiker bestående av allt från Sveriges största till okända rookies. Självklart har vi även möjlighet att leverera den teknik i form av ljud & ljus som krävs för detta.

Comedy Workshop
Dags att avgöra vem på kontoret som egentligen är firmans roligaste! Utmana dina anställda i att testa på en av de mest skrämmande sakerna som finns, dvs standup. Genom vår workshop i standup får du och dina anställda de verktyg som behövs för att skriva och framföra skämt samtidigt som sammanhållningen på kontoret blir bättre än någonsin. Att stå framför sina kollegor och köra standup är en utmaning utan dess like och ett nyttigt steg utanför sin comfort zone. Under workshopen kör vi en genomgång kring betydelsen av humor i jobbsammanhang samt går igenom stegvis vilka verktyg och tips som finns för att skriva skämt. I slutet på workshopen kör vi en liten standupshow där deltagarna får framföra sitt nyskrivna material Att bjuda på sig själva inför sina kollegor är utvecklande både för individen samt teamet i helhet. En nyttig, men framförallt sjukt rolig erfarenhet för de anställda!

Våra komiker
Med mångårig erfarenhet av standup är våra komiker professionella och rutinerade på att underhålla en bred målgrupp. Komikern är tillsammans med er med i förberedelsearbetet och således går vi tillsammans igenom förutsättningar på plats och vad som krävs för att passa just era förutsättningar. Förutom våra lokala komiker som presenteras här så samarbetar vi med i princip alla komiker i hela Sverige så tveka inte att komma med önskemål så tar vi fram en offert. Klicka på någon av komikerna nedtill för en fullständig beskrivning och pressmaterial.

Joacim Björkvall

Funderingar eller förfrågningar
Joacim Björkvall
070 318 74 62
joacim@wisetime.se