Västerås Comedy Club

Till innehållet

Västerås Comedy Club flyttar in på Steam Hotel

Västerås Comedy Club är tillbaka större och snyggare än någonsin den 23 april! Varmt välkommen till en kväll fullspäckad med några av Sveriges främsta standupkomiker, denna gång på fantastiska Steam Hotel!

Börja kvällen med en drink i Steam Hotels härliga miljöer för att senare få era skrattgropar tränade med Sveriges främsta komiker just nu! Denna kväll gästas vi av fantastiska Robin Paulsson, Petrina Solange, Kirsty Armstrong, Thomas Eriksson, Viktor Klemming & Joacim Björkvall som konferencier. En kväll på Västerås Comedy Club är alltid uppskattad, oförglömlig.. och så klart.. extremt rolig!

Så unna dig själv en helkväll i humorns tecken eller varför inte ge bort till någon du tycker extra mycket om i julklapp? Biljetter finns ute nu!

Kommentarer inaktiverade.