Västerås Comedy Club

Till innehållet

Viktig information!

På grund av omständigheterna som råder har vi nu också beslutat att ställa in vårens kvällar med Högt till Tak uppe i Skybar (den 1 april och 13 maj). Alla biljetter kommer självklart att återköpas. Eventim kontaktar er kring det praktiska i ett separat mail (kolla skräpmappen om ni inte har sett nåt). Detta i kombination med med att vi även skjutit upp Västerås Comedy Festival till hösten innebär att det inte blir några evenemang under våren. Hälsan och minskning av eventuell smittorisk är högsta prio just nu och därför har vi beslutat att vi gör vad vi kan.

Det tar emot otroligt att göra detta då vi aldrig tidigare har ställt in ett evenemang. Trots att vissa evenemang nån gång sålt dåligt och genererat i en förlust har vi ändå alltid valt att köra på i ur och skur, men denna gång är det helt enkelt det enda rätta att göra!

Vi ser fram emot att återigen välkomna er till våra shower till hösten då vi hoppas det värsta av detta är över! För då ska vi tammefan skratta tillsammans igen. Tillsvidare ska vi göra vårt bästa att dela roligheter här på våra digitala kanaler då ett skratt i vardagen aldrig har behövts så mycket som nu.

Ta hand om er!

Kram
Joacim Björkvall
Västerås Comedy Club

Kommentarer inaktiverade.