Västerås Comedy Club

Till innehållet

Nytt datum för Västerås Comedy Festival

Kära standupfans!

Vi har dragit ut på det för att verkligen säkerställa att vi tar rätt beslut. Men under rådande omständigheter har vi inget val annat än att skjuta fram Västerås Comedy Festival som skulle gått av stapeln den 17-18 april på Aros Congress Center. Detta självklart pga Coronakrisen och de rekommendationer och restriktioner som uppdateras löpande. Vi är väldigt ledsna över detta och hoppades in i det sista att det skulle gå att genomföra. En positiv nyhet är dock att vi kan flytta festivalen till hösten istället!

Västerås Comedy Festival kommer istället att äga rum den 16-17 oktober och vi har även lyckats hålla lineupen någorlunda intakt! Det kommer bli några mindre förändringar av deltagande komiker då vissa inte kunde dessa nya datum. Men vi kommer uppdatera inom kort och förhoppningsvis även bjuda på lite trevliga överraskningar!


Köpta biljetter till evenemanget gäller per automatik till det nya datumet. Om du däremot inte kan gå då så får du självklarhet möjlighet att återköpa din biljett till fullt pris (förutom serviceavgiften). Vi hoppas givetvis på att så många som möjligt har möjlighet att delta och således behåller biljetterna då det är tack vare er som det är möjligt att fortsätta vår verksamhet <3

Ett mail skickas ut från Eventim skickas ut till alla som köpt biljetter till detta evenemang med mer instruktioner.

Ta hand om er därute!

Kommentarer inaktiverade.