Västerås Comedy Club

Till innehållet

Ändring i lineup 2 mars

Vi är mycket ledsna över att meddela att Clayton Fletcher behöver ställa in sitt uppträdande på Västerås Comedy Club den 2 mars. Vi beklagar detta men kan med glädje meddela att vi istället har adderat två kanonkomiker till lineupen som vi är väldigt stolta över! Vi har bokat in den alltid grymma Elin Almén (Ladies fight, SVT, Vardag i P3 och mycket mer) samt, en gammal favorit, Isak Jansson som nyligen turnerat runt i Sverige tillsammans med Ola Aurell och föreställningen om Thomas Quick, tidigare har han turnerat med sina egna soloföreställningar såsom senast “Isak Jansson löser alla världens problem”.

Vi längtar efter att välkomna er till denna kväll med denna otroliga lineup! Vi ses!

Läs mer kvällen samt hålltider etc här!

Kommentarer inaktiverade.