Västerås Comedy Club

Till innehållet

Robin Paulsson gästar Västerås Comedy Club!

Den 2 mars är ett datum ni redan nu bör boka upp då vi har en riktigt grym lineup på gång till Västerås Comedy Club! Vi gästas av talkshow-giganten Robin Paulsson som inte behöver en desto närmare presentation (Robins SVT, Melodifestivalen och mycket mer). Dessutom blir det stor hemmadebut för standupstjärnskottet Johanna Nordström (som redan etablerat sig som stor komikerprofil på webben). Vi får också se ett kärt återseende med en gammal favorit, Clayton Fletcher, som gästar oss direkt från New York (Clayton gästade bland annat oss på vår första show någonsin 2012 och gjorde då stor succé). MC är Västerås egen Joacim Björkvall och vi kommer dessutom boka på nån komiker till!

Klicka här för att läsa mer om kvällen! 

Kommentarer inaktiverade.