Västerås Comedy Club

Till innehållet

Björn Gustafsson gör comeback på standupscenen på Västerås Comedy Club!

Sedan vi startade Västerås Comedy Club i 2012 har han vart en av vår absolut största drömbokningar. Och nu äntligen har vi lyckats klämma in en extrainsatt show med honom i hans tajta schema då han denna vår gör comeback på de svenska standupklubbarna, här är han, Björn Gustafsson! Och ingen har väl missat denna komiker som fick sitt genombrott som mellanakt i Melodifestivalen och har sen dess haft en karriär utan dess like. Flertalet turnéer, hollywoodfilmer (såsom Spy), svenska TV-serier som Kontoret och mycket mycket mer! Men efter många års frånvaro så är han nu äntligen tillbaka där allt började, på standupscenen!  Så missa inte detta unika tillfälle att se en av Sveriges största komiker när han gör ett sällsynt klubbgig i Västerås! Till denna kväll kommer vi även boka in flera komiker som presenteras inom kort!

Läs mer här!

Kommentarer inaktiverade.