Västerås Comedy Club

Till innehållet

Umit Dag

Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbizz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik. Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.

Umit har gjort succé hos stora kunder såsom Ica, Migrationsverket och Rikspolisen samt turnerar just nu runt i hela Sverige på landets standupklubbar. Han är även känd från P4 Västmanland där han i ”Tacklingen” inte är sen på att bjuda på sina åsikter om samhället. Umit är en populär och uppskattad komiker, eller som han själv beskriver sig: En liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa!

Umit Dag Står Upp för Sverige

Nu kan ni själva hyra in succéshowen Umit Dag Står Upp för Sverige som spelades vid två slutsålda tillfällen i Västerås hösten 2014. 

Hur ska man lyckas integreras i Sverige när svenskar själva inte vågar vara svenskar? Hur svensk får man vara? Hur svensk ska man vara? Är Svenska traditioner något för alla? Ska de bevaras eller slopas? Varför ska man inte leka tjuv & polis med invandrarbarn? Är snöbollskrig något för alla? Svar på alla dessa frågor och mycket därtill får du när Umit Dag Står Upp För Sverige.

I denna fartfyllda standupföreställning tar Västeråskomikern Umit Dag med oss på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en händelserik resa med vass humor som varvas med viktiga tankeställare.

Vill du boka Umit? Maila joacim@wisetime.se