Västerås Comedy Club

Till innehållet

2/3 – Västerås Comedy Club

OBS! SLUTSÅLT!

Standup av högsta klass med Västerås Comedy Club!

Bästa standupen i stan hittar ni på Västerås Comedy Club på Aros Congress Center! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. Allt detta till en inramning av härlig musik samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser! Insläpp för matgäster 18:30 (var på plats senast 19:00)

Köp biljetter!

Komiker som uppträder denna kväll:

Robin Paulsson

Känd från sin egen talkshow Robins på SVT sedan många år. Men riktigt folkkär blev Robin nog 2015 då han fick förtroendet att vara programledare för Melodifestivalen. Men Robin är framförallt en grym ståuppkomiker och som så många av sina talkshow-kollegor var det som ståuppkomiker han började sin bana. De senaste åren har han turnerat runt hela Sverige tillsammans med sin kollega David Batra för utsålda konserthus.

Isak Jansson

Nyligen turnerade han runt i hela Sverige tillsammans med Ola Aurell och föreställningen om Thomas Quick. Han har även genomfört ett antal egna soloturnéer (senast med ”Isak Jansson löser alla världens problem”). Han har hörts som programledare för Tankesmedjan i P3, uppträder regelbundet på standupklubbar såsom RAW comedy club och Norra Brunn, och är helt enkelt en sanslöst rolig komiker!

Johanna Nordström

Detta stjärnskott från Västerås blev nominerad i inte mindre än fyra kategorier vid Guldtuben 2018. Dessutom vann hon kategorin Årets Webbhumor på Barncancergalan – Det svenska humorpriset! Med många följare har hon gjort en enorm karriär på webben men på sistone även på standupscenen. Efter turné med Brooklyn Haha denna höst gör hon äntligen debut hos oss denna kväll!

Elin Almén

Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Ludde Samuelsson

Ludde Samuelsson är enligt Göteborgs-Posten ”snällhetens överstepräst” som med glatt humör och väl framförd standup utforskar sin egen och andras tillvaro. Ludde debuterade som 17-åring och med över tio års ståupperfarenhet från bl.a. klubbar som Norra Brunn & RAW är han en av branschens skickligaste ståuppkomiker. 2017 turnerade han med sin egen föreställning ”Ludde Samuelsson säger något kul” som också kom att bli hans andra Spotify-album.

MC: Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Just nu är han även aktuell med sin egen föreställning Nationalitetskris som han till hösten turnerar runt med i landet.

All-Inclusive:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:
Insläpp för matgäster 18:30 (var på plats senast 19:00)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 225kr + serviceavgift
All-Inclusive: 500kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter