Västerås Comedy Club

Till innehållet

4/4 – Högt till Tak med Carl Tillenius & Elin Almén

Äntligen dags för Sveriges högst belägna standupklubb Högt till Tak igen!

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i nyrenoverade Skybar i Skrapan. Klubben varvar inbjudna ståuppkomiker från hela Sverige med lokala nya talanger från Västerås. Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.

Denna kväll uppträder:

Carl Tillenius

En man av många talanger! Förutom att vara en grym komiker är även Carl sedan länge en ofta anlitad trollkarl och uppträder regelbundet för såväl svenska standupklubbar som stora företag. Norra Brunn är bara en av hans vardagsscener! Sist gjorde han ett bejublat kortare inhopp hos oss på Västerås Comedy Club, men nu får vi äntligen njuta av ett längre set med denna talang. Eller ja, njuta, snarare bli irriterad över att man inte fattar hur de där tricken går till! MISSA INTE!

Elin Almén

Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Tider:
Insläppstid: kl 17:30
Showtime: 19:00
Showens längd: ca 2 h inkl paus

Åldersgräns:
Åldersgräns: 18 år, ej ok med yngre i målsmans sällskap.

OBS! Matgäster bör vara på plats senast 18:00.
Ett begränsat antal sittplatser för gäster med barplats! Först till kvarn!

Köp biljetter