Västerås Comedy Club

Till innehållet

25/11 – Nationalitetskris – En standupföreställning med Joacim Björkvall

Vilket lag hejar man på när man har dubbelt medborgarskap? Vilket pass väljer man när man åker på semester? Kan man egentligen vara både svenne och finne samtidigt? Vad fan är Åland för något egentligen? I sin första soloföreställning någonsin gör till slut den åländska ståuppkomikern Joacim Björkvall upp med sin egen bakgrund och sin egen nationalitetskris.

I ca en timme tar Ålands kändaste komiker (okej han är typ den enda) publiken med sig på sin egen humoristiska resa där han till slut gör upp med sin egen identitet en gång för alla och berör ämnen från allt från finlandsbåtar till konstig finsk politik. Det kommer bli mycket trams men kanske även ett vist ord (om vi har riktig tur). Detta är första gången Joacim tar klivet upp på den stora scenen och gör en egen föreställning. Innan föreställningen får publiken se uppträdanden från inbjudna supportkomiker och kvällen delas in i två akter med en paus i mitten.

Om Joacim

Sedan starten av hans standupkarriär 2012 har Joacim uppträtt på de största svenska scenerna såsom till exempel RAW comedy club och Norra Brunn. Han har även startat och upp framgångsrikt drivit standupklubbar och evenemang såsom Västerås Comedy Club, Västerås Comedy Festival, Comedy Christmas, Sala Comedy Club, Rookie Nights, Högt till Tak & LÅL standup.

Supportkomiker

Till denna kväll har Joacim gjort ett urval och valt två av sina favoritkomiker. Eftersom temat är Nationalitetskris så är Umit Dag självklar. Han är syrian, är uppväxt i Sverige men gått på finskt dagis. Det om något är en nationalitetskris! Umit sågs senast i TV3:s Sveriges modigaste och uppträder regelbundet på Sveriges största standupklubbar som t.ex. RAW comedy club. Valet föll också på ”tjuren från Vingåker”, Henrik Källman. Han kanske inte har någon nationalitetskris, men han bor i Vingåker, så nån form av kris måste han ha.

All-Inclusive

Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:
Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00
Showstart: 20:00
Showlängd: Totalt ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 150kr + serviceavgift
All-Inclusive: 405kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter