Västerås Comedy Club

Till innehållet

16/9 – Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten

Messiah Hallberg – en av Sveriges starkast lysande humorröster ger sig ut på sin största soloturné någonsin! 

Ständigt missuppfattad, av såväl porscheburna grannar på Östermalm som av Tony Irving, tvingas nu Messiah ge sig land och rike runt, på sin viktigaste pilgrimsresa någonsin, för att försöka göra upp med sitt förflutna.

När du en dag upptäcker att din scenkaraktär tagit över ditt liv, när din perfekta Jive får bottenbetyg av Let’s Dance-juryn, när de du egentligen föraktar bjuder på drinkar och ryggdunkar medan dina egna blir de största tvivlarna, då är det dags för förändring!
Messiah

Messiah är den missförstådde profeten som med pilgrimsstav och vass humor skall missionera Sverige för en Messiah-vänligare värld, och samtidigt begrava sin överklassiga stekarkaraktär – till förmån för en kanske mer nyanserad, modern och folkkär komiker. 

Messiah Hallberg är i vår högaktuell i tittarsuccén Finaste familjen i TV4 med 1,4 miljoner tittare och serien Skitlycklig på SVT. I övrigt har han precis avslutat sin medverkan i Let’s Dance samt är ett flitigt återkommande ansikte i såväl Parlamentet, som på RAW Comedy Club och Norra Brunn.

Praktisk info: 
Insläpp för matgäster 17:30 (var på plats senast 18:30) 
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 18:30 
Showstart: 19:30  

Biljetter: 
Showbiljett: 275kr 
All-Inclusive: 510kr (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats) 

Övrig information: Åldersgräns: 18 år

Köp biljetter