Västerås Comedy Club

Till innehållet

9/5 – Högt till tak med Marcus Berggren & Josefin Sonck

Äntligen dags för Sveriges högst belägna standupklubb Högt till Tak igen!

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i nyrenoverade Skybar i Skrapan. Klubben varvar inbjudna ståuppkomiker från hela Sverige med lokala nya talanger från Västerås. Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.

Denna kväll uppträder:

Marcus Berggren

Marcus hörs regelbundet på Tankesmedjan i P3 och gör Tombola Podcast tillsammans med sin komikerkollega Carl Stanley. Dessutom åker han varv efter varv i Sverige och uppträder med sin snabba absurda komik. En av av Sveriges snabbast stigande stjärnor på standupscenen just nu!

Josefin Sonck

Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. I år blev hon även välförtjänt utnämnd till årets nykomling på den svenska standupgalan!  Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Tider

Insläppstid: kl 17:30
Showtime: 19:00
Showens längd: ca 2 h inkl paus

Åldersgräns:
Åldersgräns: 18 år, ej ok med yngre i målsmans sällskap.

OBS! Matgäster bör vara på plats senast 18:00.
Ett begränsat antal sittplatser för gäster med barplats! Först till kvarn!

Köp biljetter